Buku Surat Cinta Untuk Pendosa

(16 customer reviews)

RM27.00

Andai dikau merasa seolah-olah tiada lagi harapan untuk mendapat syurga, tiada lagi harapan untuk berubah dan tiada lagi harapan untuk diampuni, buku ini, sesuai untukmu. Sebuah buku yang penuh dengan pujukan, harapan, dan panduan untuk menjadi hamba Allah yang dicintai.

Out of stock

Official Online Store Sentap Press Sdn Bdn

Setiap tempahan buku di store ini akan disemak satu per satu untuk menjamin kualiti yang istimewa. Jika terdapat sebarang persoalan atau permasalahan pada buku yang ingin ditempah, anda disarankan untuk Whatsapp Chat dengan pihak kami sebelum membuat sebarang tempahan.

Untuk pengeposan hari yang sama, sila buat tempahan sebelum jam 12.00 tengahari setiap hari. (Hanya pada hari berkerja, tidak termasuk hari cuti).

Jika anda ada promo kod kupon diskaun, anda boleh tebus kod kupon tersebut semasa di laman Cart ataupun Checkout.

Inilah keadaan stok di gudang buku kami.

postage isbir

postage isbir

postage isbir

postage isbir

Feedback pembaca buku kami yang membuat tempahan online.

testimoni tarbiah sentap

feedback sentap press

Tempahlah buku pilihan anda hari ini dengan selamat dan dijamin berpuas hati.

Weight 0.455 kg

16 reviews for Buku Surat Cinta Untuk Pendosa

  1. Nurul Fitrah binti Ikah

    Alhamdulillah,buku ini sangat sesuai untuk orang yang memerlukan motivasi.. terima kasih Tarbiah Sentap dan penulis buku🤩👍🏻

  2. Ernie Elmeera

    penulisan buku yang sangat bagus dan menjentik hati..sangat sesuai untuk orang yang ingin berusaha menjadi yang lebih baik..happy sangat dapat buku ni

  3. Nur Nadhirah binti Mustaffa (verified owner)

    Alhamdulillah buku buku sampai dengan baik dan cepat.Servis mmg terbaik.Kandungan buku pun sangatlah sesuai untuk mereka yang ingin berhijrah ke arah yang lebih baik.Sangatlah terinspirasi bila baca buku ni.Thank you Tarbiah Sentap

  4. Amirul Alim

    Kita tak lari dari dosa. Tapi kita boleh cuba elakkan diri kita dari membuat dosa. Pintu taubat Allah terbuka luas. Masih belom terlambat untuk kita meminta pengampunan dari Allah. Terima kasih kepada penulis & semua crew yang berjaya menghasilkan sebuah karya yang cukup mendalam. Semoga Allah permudahkan urusan kalian di dunia mahupun di akhirat. Salah satu buku yang terbaik untuk kita baca. Recommended!

  5. Nur Aina Batrisyia

    Saya bagi 5 bintang untuk buku nii 🥺

  6. NUR ALIA FARISYAH BINTI RAZALI (verified owner)

    Buku yang sgt menyentuh hati pembaca 🥺 Tak rugi grab 🥰 Terima kasih Tarbiah Sentap 😊

  7. Ain Wirdani Binti Muhamad Fadzli

    Alhamdulillah Allah murahkan rezeki untuk dptkan buku ni😭 pengisian dlm buku ni sgt bermanfaat. Ustaz dh beri sy semgt utk tak berputus asa dr Rahmat Allah. Ustaz asbab utk sy teruskan perjuangan. Moga syurga buat ustaz sekeluarga. Disebabkan buku ni, Alhamdulillah saya sembuh dari depression 😭😭😭 JazakAllahu Khairan Kathiran ya ustaz!

  8. Nurul Natasha (verified owner)

    Terrbaik… ya kita memang pendosa tapi tiada halangan kita utk menuju cinta-Nya.

  9. Nurafiqah izzati binti Nordin (verified owner)

    Alhamdulillah masyallah Subhanallah tabarakallah masyaallah Allahuakbar baru baca sinopsis air mata tak henti keluar 🥺 memang sebak sgt bila baca😊
    Memang recommend untuk korang beli buku ni🙈

  10. Nur asilab

    Alhamdulillah buku ni best sangat untuk anak²muda skrang untuk jadi pengajaran..

  11. Nur asilah

    Alhamdulillah seronok sngat baca buku nii dpat bnyak pengAjaran

  12. Siti Nur Afiqah binti Anuar

    syukur alhamdulillah diberikan rezeki untuk membaca buku ini. seriously buku ini sangat membantu saya untuk mencari ketenangan yang hakiki pada sangat saya berasa down. penulisan ust adnin sangat mudah difahami dan munusuk ke hati. buku yang sangat membantu.

  13. Nurdeen Baqi Bin Roshhlan Noor

    Alhamdulillah….buku ni sangat bermanfaat bagi saya yang tak lari daripada dosa.. Semoga buku ni dapat memberi pengajaran bagi saya untuk terus tinggalkan segala dosa maksiat dan kekal istiqamah dalam meninggalkan maksiat akhir kelak

  14. Nurdeen Baqi Bin Roshhlan Noor

    Alhamdulillah… Buku ini sangat bermanfaat bagi saya yang tak pernah lari daripada melakukan dosa maksiat semoga dengan keluaran buku ini saya dapat meninggalkan segala dosa maksiat dan terus kekal istiqamah dalam meninggalkan dosa dan maksiat sampai akhir kelak

  15. Noreen Darwisyah (verified owner)

    Buku baru sahaja tiba,namun keinginan untuk membacanya membuak-buak.✨ Sememangnya,buku ini memberi manfaat kepada diri ini untuk terus berharap dengan rahmat & kasih sayang dari-Nya.Namun,tidak lupa juga dgn usaha untuk sentiasa bertaubat & terus berusaha memperbaiki diri.Moga dengan asbab pembukuan ini,lebih ramai menyulam rasa kasih dan sayang kepada si Dia,Allah Yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang❤️. Jazakumullahu Khair kepada emua barisan uang menjayakan pembukuan buku ini termasuk penulis,editor,bahagian pembungkusan,bahagian penghantaran dan semuanya atas keberjayaan anda semua menyebarkan dakwah sama ada dengan niat sengaja mahupun secara tidak sengaja.Moga Allah memberkati semuanya☺️

  16. Putri Nurul Iman Binti Mohamad Hafizi (verified owner)

    Alhamdulillah… Buku baru sampai tapi daripada bahagian satu pun dah buat saya berfikir jauh. Terima kasih sebab terbitkan buku macam ni. InsyaAllah boleh bantu saya 🙂

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
My Cart