Buku Lukisan Tarbiah 4

(4 customer reviews)

RM27.00

Out of stock

Official Online Store Sentap Press Sdn Bdn

Setiap tempahan buku di store ini akan disemak satu per satu untuk menjamin kualiti yang istimewa. Jika terdapat sebarang persoalan atau permasalahan pada buku yang ingin ditempah, anda disarankan untuk Whatsapp Chat dengan pihak kami sebelum membuat sebarang tempahan.

Untuk pengeposan hari yang sama, sila buat tempahan sebelum jam 12.00 tengahari setiap hari. (Hanya pada hari berkerja, tidak termasuk hari cuti).

Jika anda ada promo kod kupon diskaun, anda boleh tebus kod kupon tersebut semasa di laman Cart ataupun Checkout.

Inilah keadaan stok di gudang buku kami.

postage isbir

postage isbir

postage isbir

postage isbir

Feedback pembaca buku kami yang membuat tempahan online.

testimoni tarbiah sentap

feedback sentap press

Tempahlah buku pilihan anda hari ini dengan selamat dan dijamin berpuas hati.

Weight 0.36 kg

4 reviews for Buku Lukisan Tarbiah 4

  1. Auni Nabihah bt Kamarul Zaman

    Dah lama teringin nak baca buku ni. Alhamdulillah akhirnya dapat jugak baca.🥰

  2. Fatiha othman (verified owner)

    Wah,, tak sabar nak baca,, barang hantar semua okay, buku tak rosak,, buku abeben semua best, tak syabar nak baca buku ni, 😉 beli time PBOTS siap ade voucher promo lgi.

  3. Samirah bt mohd nor al-baihaqi (verified owner)

    Saya sangat minat baca buku tarbiah dalam bentuk komik.Serius buku abeben memang best.Sebelum2 ni pun dah ada beli.Dia punya penyampaian mmg padu.Jadi sapa yang tak try baca lagi .Cuba cubalah baca.

  4. Nur Farizah Baharudin (verified owner)

    Alhamdulillah sampai dlm keadaan baik. Saya mmg peminat komik lukisan tarbiyah ni. Sgt menyentap jiwa saya. Terima kasih penulis buat hati saya rasa tersentap n menyentuh hati saya.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
My Cart