Buku Lukisan Tarbiah 3

#4 Best Seller in Komik
(6 customer reviews)

RM27.00

Anda jimat: RM3.00 (10%)

Lukisan Tarbiah 3 – Air Mata Terakhir”Jujur… Bilakah kali terakhir engkau menangis? Dan jujur.
Untuk siapakah tangisan terakhirmu itu?
Kekadang hati kita sudah terlalu gelap dan keras, tak mampu lagi mengalirkan air mata apabila memikirkan betapa banyaknya dosa yang masih belum kita insafi dan istighfari.
Betapa hanyut dan larutnya kita dalam hiburan dan gelak tawa, gagal sudah untuk kita mengalirkan air mata untuk-Nya.

Availability: 78 in stock

Pengeposan Pos Laju

Order sekarang & buku dijangka sampai pada 18 Apr 2021

Official Online Store Sentap Press Sdn Bdn

Setiap tempahan buku di store ini akan disemak satu per satu untuk menjamin kualiti yang istimewa. Jika terdapat sebarang persoalan atau permasalahan pada buku yang ingin ditempah, anda disarankan untuk Whatsapp Chat dengan pihak kami sebelum membuat sebarang tempahan.

Untuk pengeposan hari yang sama, sila buat tempahan sebelum jam 12.00 tengahari setiap hari. (Hanya pada hari berkerja, tidak termasuk hari cuti).

Jika anda ada promo kod kupon diskaun, anda boleh tebus kod kupon tersebut semasa di laman Cart ataupun Checkout.

Inilah keadaan stok di gudang buku kami.

postage isbir

postage isbir

postage isbir

postage isbir

Feedback pembaca buku kami yang membuat tempahan online.

testimoni tarbiah sentap

feedback sentap press

Tempahlah buku pilihan anda hari ini dengan selamat dan dijamin berpuas hati.

Weight 0.455 kg

6 reviews for Buku Lukisan Tarbiah 3

  1. Nur Aisyah Binti Rosli (verified owner)

    Thanks seller..buku LT3 smpai dlm keadaan baik sekali..buku dibalut dgn kemas..berbaloi sgt beli sbb best😍 Beli time promo sentap hour😁😁 tak sabar nk baca walaupun dh tahu mesti best..penghantaran pun pantass,🤗👍

  2. Fatiha othman

    Buku ni srs best, baca banyak kali pon tak bosan, paling penting mesej senang paham, tak sabar nak baca yang ke 4 pulak

  3. Ain Wirdani Binti Muhamad Fadzli

    Masya Allah TabarakAllah. Buku ni sgt best dan mampu memberi sy ilmu baru! Allahu terharu sebab kebanyakan tajuk2 yg ade dlm buku ni tepat kena pada diri. Membangkitkan Semangat juang dalam perjalanan hijrah. Dah berkali2 ulang baca buku ni😇 JazakAllahu Khairan Kathiran!

  4. Nizamuddin Shah

    Buku Lukisan Tarbiah 3 ni mula2 aku ingat macam komik biasa tapi lepas aku baca, air mata aku mengalir sebak terkenangkan kehidupan lalu. Penceritaan dalam komik begitu dekat dengan kehidupan di luar yg sebenar. Tak cukup baca sekali. Berkali2 baca sebab isi yang disampaikan menjentik hati untuk benar2 berubah. Semoga dakwah yang disampaikan melalui lukisan komik sebegini jadi asbab orang ramai berubah ke arah kebaikan.

  5. Nur Alia Fathihah

    Dulu pernah baca komik tarbiah sentap member punya. Serious terpikat at first sight. Teringin nak beli alang2 tengah promo skrg ni. Kalau dah sampai 4 series ni memang confirm antara buku komik yg terbaik la org blh kata. Terbaikk

  6. Muhammad Syafie

    Buku ini memang best Dan bermanfaat👍

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
My Cart