Kombo Set Negaraku

RM50.00 RM20.00

Kombo Special Edition Merdeka: Set Negaraku (2 Buku RM20)

Kalau 2 Buku RM20, kiranya satu buku RM10 jer lah?! Haah, satu buku RM10 je gaisss. Harga asal RM25. Uish, mughah sangat dah ni offer untuk bulan Ogos kali niii 😍

Memang diskaun lain macam. Yang paling best, anda boleh pilih sendiri buku mana yang anda nak. Try usya2 sikittt tengok buku mana yang anda belum ada. Lepas tu grab sebuah. Alah sebuahhh je.

Sebuah buku dah jadi RM10 dah ni, takkan tak murah lagi 😝

Jom Sertai Kombo Salam Malaysiaku sekarang sebelum semua Buku Best Seller Sold Out !!

Availability: 72 in stock

-
+

Availability: 91 in stock

-
+

Availability: 86 in stock

-
+

Availability: 78 in stock

-
+

Availability: 64 in stock

-
+

Availability: 78 in stock

-
+

Availability: 58 in stock

-
+
Buku Selfie Hati

Out of stock

Availability: 99 in stock

-
+
Buku Tarbiah Basah

Out of stock

Availability: 93 in stock

-
+

Availability: 87 in stock

-
+

Availability: 93 in stock

-
+

Availability: 72 in stock

-
+

Availability: 96 in stock

Official Online Store Sentap Press Sdn Bdn x Isbir Official Enterprise.

Setiap tempahan buku di store ini akan disemak satu per satu untuk menjamin kualiti yang istimewa. Jika terdapat sebarang persoalan atau permasalahan pada buku yang ingin ditempah, anda disarankan untuk Live Chat dengan pihak kami sebelum membuat sebarang tempahan.

Untuk pengeposan hari yang sama, sila buat tempahan sebelum jam 12.00 tengahari setiap hari. (Hanya pada hari berkerja, tidak termasuk hari cuti).

Jika anda ada promo kod kupon diskaun, anda boleh tebus kod kupon tersebut semasa di laman Cart ataupun Checkout.

Inilah keadaan stok di gudang buku kami.

postage isbir

postage isbir

postage isbir

postage isbir

Feedback pembaca buku kami yang membuat tempahan online.

testimoni tarbiah sentap

feedback sentap press

Tempahlah buku pilihan anda hari ini dengan selamat dan dijamin berpuas hati.

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kombo Set Negaraku”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
Your Cart