Kombo 3 (Pesta Buku Online Tarbiah Sentap)

(47 customer reviews)

RM50.00

Percuma Bookmark Eksklusif dan Sebuah Buku Random

Availability: 25 in stock

-
+

Availability: 43 in stock

-
+

Availability: 49 in stock

-
+

Availability: 29 in stock

-
+

Availability: 68 in stock

-
+

Availability: 25 in stock

-
+

Availability: 27 in stock

-
+

Availability: 22 in stock

-
+

Availability: 42 in stock

-
+

Availability: 28 in stock

-
+

Availability: 64 in stock

-
+

Availability: 25 in stock

-
+

Availability: 29 in stock

-
+

Availability: 40 in stock

-
+

Availability: 65 in stock

-
+

Official Online Store Sentap Press Sdn Bdn

Setiap tempahan buku di store ini akan disemak satu per satu untuk menjamin kualiti yang istimewa. Jika terdapat sebarang persoalan atau permasalahan pada buku yang ingin ditempah, anda disarankan untuk Whatsapp Chat dengan pihak kami sebelum membuat sebarang tempahan.

Untuk pengeposan hari yang sama, sila buat tempahan sebelum jam 12.00 tengahari setiap hari. (Hanya pada hari berkerja, tidak termasuk hari cuti).

Jika anda ada promo kod kupon diskaun, anda boleh tebus kod kupon tersebut semasa di laman Cart ataupun Checkout.

Inilah keadaan stok di gudang buku kami.

postage isbir

postage isbir

postage isbir

postage isbir

Feedback pembaca buku kami yang membuat tempahan online.

testimoni tarbiah sentap

feedback sentap press

Tempahlah buku pilihan anda hari ini dengan selamat dan dijamin berpuas hati.

Weight 1.7 kg

47 reviews for Kombo 3 (Pesta Buku Online Tarbiah Sentap)

  1. Nor muhamed Fakhri

    Assalamualaikum,saya amat bersyukur kerana saya dapat mempelajari ilmu didalam buku2 Terbitan Tarbiah Sentap…Terima kasih TS.!!

  2. NOR AIMA BINTI KADIR

    Dah berjaya grab combo yg ni jgk.. Buku tarbiah sentap sentiasa menarik minat sy untuk miliki koleksi mereka. Pesta buku online kali ni sy dah grab 7 buah buku.. Terbaikkk tarbiah sentap. Moga terus maju jaya.. 😊

  3. Aisyah Husna binti Harun

    sentiasa terbaik, rasa ada org sayang walaupun melalui huruf. ❤️

  4. Husna Aisyah

    Alhamdulillah, sangat membantu. rasa tenang dan semangat walaupun berliku-liku jalannya. syabas ts! ❤️

  5. Nur Aliah Humairah Binti Muhammad Rashidin

    MasyaAllah, buku tarbiah sentap memang semuanya terbaikkkk,, banyak pengajaran yang dapat diambil dari buku buku tu.. semoga terus maju jaya 🌹

  6. Darwisy

    Alhamdulillah , kombo buku ini amat bermanfaat bagi pembeli dan pengemar buku kerana menawarkan harga yang berpatutan walaupun buku ini amat bermanfaat bagi seluruh lapisan masyarakat . terima kasih, tarbiah sentap

  7. Raihan Afryna

    Terima kasih kerana berkongsi ilmu..lepasni buat la lagi ye..pesta buku..hehehe

  8. Ku Nur Balqis Tihani binti Ku Nasharudin

    Alhamdulillah, syukur terima kasih TS kerana mengadakan pesta buku ini dan menawarkan harga yang berpatutan….Saya sangat ii suka baca buku TS

  9. Ku Nur Balqis Tihani binti Ku Nasharudin

    Alhamdulillah, syukur terima kasih TS kerana mengadakan pesta buku ini dan menawarkan harga yang berpatutan.. Saya suka baca buku TS..

  10. Farah Najiha Bt Mohd Nasri

    Alhamdulilah syukur dan terima kasih kepada tarbiah sentap kerana telah mengadakan pesta buku ini…sedikit sebanyak dengan buku yang saya beli dapat menambahkan pengetahuan tentang islam kepada semua masyarakat dan dapat mendekatkan diri kepada Allah Yang Esa.

  11. FARAH IWANI BINTI AZALI (verified owner)

    Assalamualaikum.. alhamdulillah,setelah sekian lama saya mengidam buku TS…akhirnya diberi rezeki oleh Allah untuk beli buku keluaran TS😍😍🥺🥺❤️👍..dpt dua buah buku TS pon saya dah bersyukur sangat …terima kasih TS buat promosi mcm ni..buatlah lagi nanti …..semoga Allah merahmati perjuangan geng2 TS dlm memberi dakwah kepada masyarakat melalui penulisan buku2 yang dikeluarkan..aamiinn…sekali lagi saya ucapkan terima kasih dan semoga terus sukses 😁😁😆💖

  12. Afifah

    This is a good product ! Keep on writing and publishing ! bring us closer to islam, alhamdulillah

  13. Rohiyah

    Alhamdulilah syukur dan terima kasih kepada Tarbiah Sentap adakan pesta buku online ni. Semoga dengan buku yang dibeli menjadi asbab saya mengenal islam dan kenal hakikat sebenar kehidupan. Dan berharap boleh memberi kepada masyarakat. Semoga Tarbiah Sentap dapat keluarkan banyak lagi buku-buku motivasi yang membawa kepada kebaikan. Dan semoga terus terbang tinggi. Untuk makluman saya dah ada lebih dari 10 koleksi buku keluaran TS. Rasa rugi kalau tak grab tambah pulak time pesta buku online.

  14. Afifah

    good product ! bring us closer to islam. Also motivates others, love this

  15. NURUL SYAZLIN BINTI MOHD ZAKI (verified owner)

    Buku daripada tarbiah sentap mmg memberi banyak ilmu pengetahuan mengenai islam dan sangat bermotivasi. Jadi saya amik peluang ini untuk menambah koleksi buku tarbiah sentap yg saya sudah ada. Buku daripada keluaran tarbiah sentap mmg terbaik 👍

  16. Siti Nor Ain binti Zainon (verified owner)

    Alhamdulillah..buku tarbiah sentap sentiasa menarik..memberi pengajaran yang berguna kepada pembaca

  17. Nur Syuhada binti Ruslan (verified owner)

    Alhamdulillah dan terima kasih byk TS sbb mengadakan promo serta combo utk pembaca-pembaca, semoga terus sukses dan sentiasa menghasilkan krya yg boleh menarik minat ramai golongan terutamanya muda mudi dalam mengenal islam dgn lebih mendalam, TS terbaikk.. Dgn adanya pesta buku online ini, pembaca-pembaca dpt membeli buku-buku dgn hrga yg cukup brpatutan. Good job n Keep it up dlm sampaikan dkwah melalui karya-karya penulisan👍👍👍👍👍

  18. WAN JULIANA BINTI WAN YUSOF

    Alhamdulillah, terima kasih untuk ilmu yang bermanfaat ini.

  19. Mirazmii (verified owner)

    alhamdulilah ! dah order 2 buku 👍🏻 tinggal tunggu sampai tak sabar nak bacaa, terima kasih tarbiah sentap !!

  20. Nurulhuda Binti Mohd Nazir

    Buku-buku terbitan Tarbiah Sentap tidak pernah mengecewakan. Banyak ilmu dan pengajaran yang saya dapat sepanjang saya membeli dan membaca beberapa buah buku daripada Tarbiah Sentap

  21. Nurulhuda Binti Mohd Nazir

    Sepanjang saya membeli dan membaca buku terbitan Tarbiah Sentap, buku-buku daripada Tarbiah Sentap tidak pernah mengecewakan. Pelbagai ilmu dan pengajaran daripada buku-buku yang saya baca. Semoga team Tarbiah Sentap sentiasa berjaya dalam penghasilan lebih banyak buku tarbiah.

  22. Siti Nor Awatif Bt Ahmad (verified owner)

    Alhamdulillah dapat jugak akhirnya grab kombo PBOTS. Lama sangat dah teringin nak dapatkan buku2 daripada tarbiah sentap. Tak sabar rasanya nak baca😍. Terima Kasih tarbiah sentap atas promosi ni.

  23. Najwa (verified owner)

    Assalamualaikum saya rasa bersyukur sangat kerana dapat membeli buku TS ni sebab saya Tak sangka ada rezeki nak beli buku TS kerana ada pelbagai masalah yang Tak dapat dielakkan untuk membeli buku ini tapi alhamdulilah akhirnya saya dapat juga membeli buku ini dan saya sangat bersyukur kerana mendapat potongan harga yang sangat berpatutan .saya menangis kegembiraan ketika dapat membeli buku ini kerana saya sangat tertarik ingin membaca buku yang dikeluarkan daripada TS kerana saya seseorang yang memerlukan motivasi dalam kehidupan dan saya tidak tahu bagaimana ini memulakan sesuatu yang baru kerana sering down jadi saya beharap dengan membeli buku yang dikeluarkan daripada TS saya dapat mengubah diri saya dengan lebih baik .Terima kasih Assalamualaikum.❤️

  24. Sharifuddin bin Aminallah (verified owner)

    Terbaik 👍👍👍👍👍👍👍👍 ia dapat membantu untuk Saya berubah

  25. Zra Aira (verified owner)

    Alhamdulillah syukur Ya Allah..seronok sangat bila buku sampai depan mata 😆💕tercapai hasrat untuk beli buku-buku daripada store TS ! SEMOGA TERUS SUCCESS DALAM PENYEBARAN DAKWAH 🔥

  26. Nur Hanania Binti Abu Bakar (verified owner)

    Assalamualaikum.. Alhamdulillah buku TS dah sampai.. Saya sejujurnya excited nak baca. Lagi2 lah masa cuti semester ni.. sementara tunggu masa nak masuk semester seterusnya, saya banyak luangkan masa dengan membaca dan tambahan pula buku TS ni banyak berkaitan dengan motivasi🤩🤩🤩 Alhamdulillah, sekarang ni saya dh ada 4 buku koleksi TS.. 👍🏻 sangat memuaskan hati untuk pesta buku online TS ni. Nanti buatlah lagi😍 Berbaloi sangat! 👍🏻👍🏻 Terima kasih juga bagi bookmark free and 1 buku percuma untuk kombo 3 ni🤗 saya doakan semoga Tarbiah Sentap ni terus sukses ya☺️😄

  27. Muhammad Akmal Murshidi (verified owner)

    Alhamdulillah, buku Tarbiah Sentap dah sampai. Buku Motivasi yang menarik dan sesuai untuk semua golongongan🤩🤩. Sekarang dh Ada lebih daripada 5 koleksi Tarbiah Sentap.Terima Kasih TS sbb mengadakan pesta buku online😍.dapat menambah lagi koleksi Tarbiah Sentap.Penghantaran pun baik,cepat dan kemas.🥰

  28. Muhammad Ameen Ekhwan Bin Jalil

    Masha Allah ! Subhanallah ! Terharunya sebab Tarbiah Sentap buat PBOTS ni😭😭😭 walaupun x de pesta buku dkt pwtc tpi still buat pesta buku ni🥺🥰 Minat sangat2 dgn buku2 ts ni… Bersyukur sangat2 dapat beli combo terus dan kumpul koleksi ts dkt rumah… Semoga mereka diluar sana terus mendapat kebaikan daripada produk2 ts in sha Allah !

  29. Kamarul azri (verified owner)

    Buku tarbiah sentap sentiasa memperbaharui diri saya ke arah yg lebih baik

  30. Adam Fitri (verified owner)

    Buku ini sangat bemanfaat untuk anak anak muda

  31. Siti Nur Syafiqah Abdul Majid (verified owner)

    Assalammualaikum wbt. Alhamdulillah buku-buku TS dah pun sampai. Sejujurnya, perasaan teruja tak terkata sebab sebelum ini nak beli buku-buku dari TS tak kesampaian. Tapi alhamdulillah tahun ini dapat juga membelinya. Dapat jugak manfaat membaca buku-buku TS sepanjang cuti semester ni. Terima kasih sangat2 tak terhingga atas free gifts dari TS. Saya doakan TS maju jaya di dunia dan akhirat. 😄

  32. Nabila (verified owner)

    Alhamdulillah , buku buku dah selamat sampai , Ya Allah best sangat dapat join pesta buku TS kalini & terima kasih untuk free gift buku dan bookmark . In Shaa Allah saya akan sentiasa support TS . Semoga warga warga TS berjaya dunia & akhirat . Aamiinn

  33. Alya Batrisyia Binti Abdullah

    Assalamualaikum…alhamdulillah..sy mmng suka sgt buku Surat Cinta untuk Pendosa dari ustaz Adnin😍mmng seronok baca..senang faham..sebelum ni tak berkesempatan lagi nak beli buku dari Ustaz Adnin..Bila dah dapat ni..masyallah..seronok betull.Alhamdulillah dah ada rezeki nak beli. Sangat bermanfaat buku tersebut👍🏻

  34. Qistina

    Terima kasih adakan pesta buku kali ni, Dapat jgak saya beli buku TS yg saya nk sgt dgn harga murah, Sgt2 membantu & memberi manfaat kepada remaja mcm saya😊

  35. muhammad izzan syahmi bin aluan (verified owner)

    alhamdulillah, sy suka sangatt buku2 yg dikeluarkan oleh tarbiah sentap 🌹 semoga bermanfaat utk kita semua

  36. Abdul izzany

    Buku maksiat akhir zaman memang membawa maksud yang mendalam untuk kita sebagai umat akhir zaman ni😭hopefully akan ada banyak lagi event macamni,boleh borong lebih😁🤣

  37. Nik

    Saya memang sangat² suka baca buku dari Tarbiah Sentap.. Buku² ni banyak memberi manfaat dan ilmu kepada saya dan memberi dorongan kepada sy supaya dpt berubah menjadi insan yg lebih baik lagi. Kalau buku² pasal akhir zaman, akhirat dll mmg deep sgt baca smpai boleh nangis. Klau buku yg berkisah, salah satu buku fav saya, Kerna Syurga Bukan Percuma 1, 2, 3 dan baru skrg sempat nk grab yg keempat😭 buku² lain pun rasa nk borong habis sbb dah lama tak baca karya terbaru buku TS ni😅

  38. NURUL AIN (verified owner)

    Alhamdulillah, this is my first time beli dan baca buku terbitan tarbiah sentap. Mmg tk menyesal beli 💯. Terima kasih byk2 kpd penulis2 buku yg tlh berpenat lelah menghasilkn buku2 mcm ni.

  39. Siti Dhia (verified owner)

    Saya sangat meminati buku Tarbiah Sentap sejak daripada zaman persekolahan lagi. Alhamdulillah baru berpeluang membeli kali pertama.. Banyak pengetahuan dan motivasi yang baru Dan bermakna saya dalami daripada penulis2 buku yg hebat Dan menjadi contoh kepada ummah antaranya Ustaz Adnin Roslan Dan team yg lain.. Secara keseluruhan, saya amat berpuas hati dengan perkhidmatan yg diberikan oleh Tarbiah Sentap Press dan saya berharap lebih banyak karya Dan buku lagi dapat dihasilkan utk kepentingan umat dalam menghadapi suasana akhir zaman yg mencabar.

  40. Hadina/Fatihah Suhaili (verified owner)

    Alhamdulillah, berbaloi melabur untuk buku keluaran TS ni.. buku- buku sampai dalam keadaan baik, kotak tak pecah walau sampai ke borneo sini. (Saya beli banyak terus hehe) This is my first time beli buku TS , sebelum ni hanya mampu tenung dari jauh sahaja hehe.. apa² pun buku TS terbaik, teruskan usaha kalian, terima kasih memperkukuhkan amar makruf nahi mungkar, Jazakumullah hullkhair.

  41. Muhammad amirul bin suhaimy (verified owner)

    Assalamualaikum, saya sangat bersyukur terhadap pembelian buku in kerana dapat memberikan saya motivasi dan tarbiahbtentang kehidupan . Buku keluaran TS in sangatlah bermanfaat bagi semua peringkat ukur tidak kira tua ataupun muda .Dalam Masa yang sama Kita dapat mengenali pelbagai pendawah yang sangat berbakat terhadap duniawi. Buku yang bermotivasi seperti ini sangatlah digalakkan untuk semua masyarakat untuk mentarbiahkan kehidupan mereka. Saya berharap supaya tarbiah sental mengeluarkan lagi buku yang bermanfaat untuk semua peringkat umur. Cita cita saya ingin menjadi seperti ustaz admin. Semoga dipermudahkan urusan syarikat tarbiah sentap.

  42. Nurul (verified owner)

    Alhamdullilah , teruskan produce tulisan tulisan yang menyentuh jiwa dan menjadi asbab seseorang mula berpaling dan terasa dekat dengan Allah . Baik komik, novel , motivasi & lain lain . Tahniah!

  43. Aina Har

    suka ! pembacaan yg membawa kepada sentuhan hati dan semangat , sekadar melalui huruf.

  44. AINNUR SOLEHAH BINTI AMAT ALI (verified owner)

    alhamdulillah, saya bersyukur kerana pertama kali berpeluang membeli buku keluaran TS yang banyak mendatangkan manfaat dan ingatan untuk kita. Semoga lebih banyak karya dapat dikeluarkan dan mendatangkan manfaat utk kita semua. Terima kasih dan tahniah! semoga terus sukses Tarbiah Sentap!

  45. Hikmah Binti Alias (verified owner)

    Terbaiklahh dengan harga promo ni dapat bantu orang ramai lebih suka membaca👍
    Selain kami sebagai pembaca mendapat faedah dari buku2 yg diterbitkan kami juga jimat dari segi perbelanjaan😁 Jadi x takut nak beli. Sbb x membazir dengan harga yg jimat kami dapat simpan buku utk bacaan masa lapang. Terima kasih utk harga promo🤩 Sering2 laa buat promo kerana kami masih student hehehe.. selalu mampu tengok jee. Time promo ni laa habis2an kami beli. Huhuhuhu. Tambah2 yg kena buat pinjaman ptptn hehe

  46. Nurul

    Buku yg sangat best dan memberikan banyak ilmu

  47. Aisyah Izzati Binti Seman (verified owner)

    Alhamdulillah…pertama kali saya dapatkan Buku dari Tarbiah Sentap…Buku ini banyak memberi pengajaran buat anak ii muda

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
My Cart