Kombo 2 (Road to Ramadhan)

(1 customer review)

RM60.00

Availability: 33 in stock

-
+

Availability: 55 in stock

-
+

Availability: 74 in stock

-
+

Availability: 44 in stock

-
+

Availability: 51 in stock

-
+

Availability: 60 in stock

-
+

Availability: 78 in stock

-
+

Availability: 67 in stock

-
+

Availability: 40 in stock

-
+

Availability: 42 in stock

-
+

Availability: 67 in stock

-
+

Availability: 60 in stock

-
+

Availability: 64 in stock

-
+

Availability: 73 in stock

-
+

Availability: 91 in stock

-
+

Availability: 69 in stock

-
+

Availability: 55 in stock

-
+

Availability: 66 in stock

-
+

Availability: 73 in stock

Official Online Store Sentap Press Sdn Bdn

Setiap tempahan buku di store ini akan disemak satu per satu untuk menjamin kualiti yang istimewa. Jika terdapat sebarang persoalan atau permasalahan pada buku yang ingin ditempah, anda disarankan untuk Whatsapp Chat dengan pihak kami sebelum membuat sebarang tempahan.

Untuk pengeposan hari yang sama, sila buat tempahan sebelum jam 12.00 tengahari setiap hari. (Hanya pada hari berkerja, tidak termasuk hari cuti).

Jika anda ada promo kod kupon diskaun, anda boleh tebus kod kupon tersebut semasa di laman Cart ataupun Checkout.

Inilah keadaan stok di gudang buku kami.

postage isbir

postage isbir

postage isbir

postage isbir

Feedback pembaca buku kami yang membuat tempahan online.

testimoni tarbiah sentap

feedback sentap press

Tempahlah buku pilihan anda hari ini dengan selamat dan dijamin berpuas hati.

Weight 1.5 kg

1 review for Kombo 2 (Road to Ramadhan)

  1. Nur Rasyidah Bt Mohmad Akram (verified owner)

    Saya tak tahu la dah berapa kali saya beli buku dekat tarbiah sentap. Beli online pernah, beli dekat popular pernah, beli dekat pesta buku pun pernah, malah pernah beli dekat ustaz adnin sendiri masa ustaz adnin datang sekolah saya. Dan itu lah kali pertama saya tertarik dengan buku buku tarbiah sentap. Bagi saya, membeli buku buku terbitan tarbiah sentap ni sudah lebih kepada satu hobi. Hahaha. Lagi bagus bila ada sale kombo macam ni. Lagi la saya berusaha untuk tidak melepaskan peluang. Walaupun selama ni takde rezeki nak join kombo sale ts, tapi Alhamdulillah after bertahun asyik tak berkesempatan nak join, kalini saya dapat. Setakat ini, tiada buku terbitan tarbiah sentap yang mengecewakan. Semua nya menusuk ke kalbu hahaha. Lagi lagi terbitan ustaz adnin. Bukan sahaja membantu dalam memotivasikan diri saya, malah buku ustaz adnin juga turut membantu saya menyelesaikan tugasan pendidikan islam di kolej saya. Sangat sangat membantu. Inshaallah, saya akan terus support tarbiah sentap dan sentiasa menunggu update update buku baru dan juga sale hehe. Terima kasih 🙂

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
My Cart