Kombo 1 (Pesta Buku Online Tarbiah Sentap)

(14 customer reviews)

RM50.00

Availability: 52 in stock

-
+

Availability: 50 in stock

-
+

Availability: 51 in stock

-
+

Availability: 64 in stock

-
+

Availability: 83 in stock

-
+

Availability: 61 in stock

-
+

Availability: 48 in stock

-
+

Availability: 23 in stock

-
+

Availability: 43 in stock

-
+

Availability: 24 in stock

-
+

Availability: 57 in stock

-
+

Availability: 31 in stock

-
+

Official Online Store Sentap Press Sdn Bdn

Setiap tempahan buku di store ini akan disemak satu per satu untuk menjamin kualiti yang istimewa. Jika terdapat sebarang persoalan atau permasalahan pada buku yang ingin ditempah, anda disarankan untuk Whatsapp Chat dengan pihak kami sebelum membuat sebarang tempahan.

Untuk pengeposan hari yang sama, sila buat tempahan sebelum jam 12.00 tengahari setiap hari. (Hanya pada hari berkerja, tidak termasuk hari cuti).

Jika anda ada promo kod kupon diskaun, anda boleh tebus kod kupon tersebut semasa di laman Cart ataupun Checkout.

Inilah keadaan stok di gudang buku kami.

postage isbir

postage isbir

postage isbir

postage isbir

Feedback pembaca buku kami yang membuat tempahan online.

testimoni tarbiah sentap

feedback sentap press

Tempahlah buku pilihan anda hari ini dengan selamat dan dijamin berpuas hati.

Weight 1.7 kg

14 reviews for Kombo 1 (Pesta Buku Online Tarbiah Sentap)

  1. Nur Assykin binti Jamhari (verified owner)

    Alhamdulillahhhh! Saya dah grab 5 buku dalam kombo ni 🤩 Terima kasih atas tawaran kombo yang menarik. Buku semua best-best susah nak pilih 🥺 Kaedah pembayaran pun smooth dan senang je, mesra pengguna semuanya. 🥰 Semoga dapat jadi asbab kebaikan. Semoga Team Tarbiah Sentap dapat terbitkan lebih banyak lagi buku yang bermanfaat untuk agama.

  2. NURUL SYAZLIN BINTI MOHD ZAKI

    Buku dari tarbiah sentap sangat beri saya banyak ilmu dan motivasi. Sangat berbaloi beli buku dari tarbiah sentap. ☺️

  3. NOR AIMA BINTI KADIR (verified owner)

    Dah berjaya grab combo ni. Saya peminat koleksi tarbiah sentap untuk sekian lama… Keep it up team tarbiah sentap dan semoga terus success… Koleksi tarbiah sentap memang sgt sentapp… Byk perubahan dlm hidup sy since sy follow tarbiah sentap.. Sesuatu sangat.

  4. aisy

    alhamdulillah

  5. Darwisy

    alhamdulillah syukur

  6. Hannah

    Alhamdulillah , saya yakin buku ini akan memberi manfaat kepada semua lapisan masyarakat .

  7. Muhammad Darwisy

    Alhamdulillah , kombo buku ini amat bermanfaat bagi pembeli dan pengemar buku kerana menawarkan harga yang berpatutan walaupun buku ini amat bermanfaat bagi seluruh lapisan masyarakat .

  8. Siti Farhana Binti Zainal Abidin (verified owner)

    Alhamdulillah,dapat jugak saya membeli kombo buku tarbiah sentap, ini first time saya membeli buku tarbiah sentap di dalam online.Selalunya,beli di kedai buku.Bagaimanapun,terima kasih store.tarbiahsentap kerana mengadakan PBOTS.

  9. Nurdiyana binti Noordin (verified owner)

    Alhamdulillah, saya dapat memenuhi hajat hati untuk memiliki buku tarbiah ini. Memang nak jadi rezeki mlm ni kalau tidak tak dapatlah. Terima kasih byk7 utk pesta buku ni. Memang TERBAIK 👍👍👍

  10. NURUL IZZATI BINTI AZHAR

    wahhh subhanallah menariknyaa

  11. Puteri Ain Fatin Assyiqin binti Zainal (verified owner)

    Alhamdulillah..
    Saya dah berjaya grab kombo ni. Terima kasih TS atas tawaran kombo yang superb amazing ni. Buku terbitan TS semuanya best dan sangat bermanfaat.

  12. SITI NUR SOLEHAH SALIMAN (verified owner)

    Alhamdulillah, terima kasih sangat² untuk harga combo yang begitu wow ini. Akhirnya, dapat juga beli😍. In sya Allah jika ada harga runtuh lagi di lain hari, akan saya grab pula. Buku² seperti ini amat bermanfaat. Terima kasih sangat-sangat 🤗🌸.

  13. khairein aida (verified owner)

    Alhamdulillah. Baru baca satu buku sangat² best, macam ada sahabat baik yang tengah bercakap dengan kita ❤ sentiasa memberikan kata² yang baik, nasihat ada hati 🥺 I really love those books ❤🤲 Jazakumullah semua yang terlibat start dari writing hinggalah ke pos sampai kat umah saya. Thank you sangat² ⚘ Bitaufiq wannajah semua ! Nanti buatlah promo lagi. Insya Allah saya beli lagi 😊 Fihifzillah !

  14. NURAINI BINTI SAINI (verified owner)

    Alhamdulillah .. terdetik hati ni nk beli buku daripada koleksi tarbiah sentap… banyak pengajaran dan ilmu yang boleh kita belajar dan fahami… ada sebuah buku yang mengisahkan betapa manisnya cinta selepas perkahwinan..dan manisnya cinta allah ..cinta akan sahabat kerana allah…amat disyorkan kepada golongan muda membaca salah satu buku dri koleksi tarbiah sentap.. mengajak anak muda meninggalkan perkara yang haram.. dan meyakinkan mereka bahawa takdir allah itu indah dan manis allahualam dan juga cinta selepas perkahwinan dan demi agama itu indah…. alhamdulillah

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
My Cart