Buku Kerna Syurga Bukan Percuma

#2 Best Seller in Novel
(5 customer reviews)

RM20.00

Anda jimat: RM5.00 (20%)

Triologi buku ini berkisarkan seorang lelaki bernama Khairul Rafeeq yang pada awalnya telah berputus asa dengan Allah, namun Allah menghantar seorang lelaki yang menjadi sebab dia berhijrah yang diberi gelaran Abang Surau. Buku ini padat dengan aksi mendebarkan, persahabatan, serta cabaran yang dihadapi Khairul Rafeeq untuk berubah. Adakah dia berjaya?

Availability: 33 in stock

Pengeposan Pos Laju

Order sekarang & buku dijangka sampai pada 18 Apr 2021

Official Online Store Sentap Press Sdn Bdn

Setiap tempahan buku di store ini akan disemak satu per satu untuk menjamin kualiti yang istimewa. Jika terdapat sebarang persoalan atau permasalahan pada buku yang ingin ditempah, anda disarankan untuk Whatsapp Chat dengan pihak kami sebelum membuat sebarang tempahan.

Untuk pengeposan hari yang sama, sila buat tempahan sebelum jam 12.00 tengahari setiap hari. (Hanya pada hari berkerja, tidak termasuk hari cuti).

Jika anda ada promo kod kupon diskaun, anda boleh tebus kod kupon tersebut semasa di laman Cart ataupun Checkout.

Inilah keadaan stok di gudang buku kami.

postage isbir

postage isbir

postage isbir

postage isbir

Feedback pembaca buku kami yang membuat tempahan online.

testimoni tarbiah sentap

feedback sentap press

Tempahlah buku pilihan anda hari ini dengan selamat dan dijamin berpuas hati.

Weight 0.32 kg

5 reviews for Buku Kerna Syurga Bukan Percuma

  1. Hamba Allah

    jalan cerita yang sangat menarik , ukhuwah yg sgt menjadi impian buat saya dan semua yg di luar sana . semoga terus berjaya TARBIAH SENTAP

  2. Aufa Najihah

    Alhamdulilah . novel yang sarat dengan dakwah

  3. NOR AIMA BINTI KADIR

    Buku ni sangat2 best. Byk pengajaran yg sy dpt. Terima kasih team tarbiah sentap

  4. izzatul s

    beli buku ni dah lama dah masa pesta buku beberapa tahun lepas, lepastu tengok pula dekat astro oasis adaptasi, memang best, friendship khai dengan abang surau tu komfem buat kita rasa kita nak juga ada sahabat macam tu, iya betul nak capai syurga tu tak mudah kerana syurga bukan percuma

  5. fadzlina

    tak pernah beli lagi 🙁
    tapi ada tengok cerita ni dekat astro oasis
    alhamdulillah,banyak pengajaran yang boleh ambil ❤
    saya yakin kerna syurga bukan percuma versi buku lagi best dan baik
    in sha Allah kalau ada rezeki dapat promo code saya nak beli combo 5 RM50
    moga ada rezeki 😊

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
My Cart