Buku Kerna Syurga Bukan Percuma 4

#2 Best Seller in Novel
(11 customer reviews)

RM25.00

Untuk siri Kerna Syurga bukan Percuma keempat menceritakan tentang bagaimana permulaan perkenalan antara orang yang berjaya menarik Khairul Rafeeq kembali mencintai Pencipta dengan orang yang paling disayangi watak utama iaitu abangnya, Aiman. Apa yang menariknya dalam KSBP4 adalah membongkarkan segala persoalan dan tanda tanya yang ditimbulkan dalam siri-siri sebelumnya.

Out of stock

Official Online Store Sentap Press Sdn Bdn

Setiap tempahan buku di store ini akan disemak satu per satu untuk menjamin kualiti yang istimewa. Jika terdapat sebarang persoalan atau permasalahan pada buku yang ingin ditempah, anda disarankan untuk Whatsapp Chat dengan pihak kami sebelum membuat sebarang tempahan.

Untuk pengeposan hari yang sama, sila buat tempahan sebelum jam 12.00 tengahari setiap hari. (Hanya pada hari berkerja, tidak termasuk hari cuti).

Jika anda ada promo kod kupon diskaun, anda boleh tebus kod kupon tersebut semasa di laman Cart ataupun Checkout.

Inilah keadaan stok di gudang buku kami.

postage isbir

postage isbir

postage isbir

postage isbir

Feedback pembaca buku kami yang membuat tempahan online.

testimoni tarbiah sentap

feedback sentap press

Tempahlah buku pilihan anda hari ini dengan selamat dan dijamin berpuas hati.

Weight 0.445 kg

11 reviews for Buku Kerna Syurga Bukan Percuma 4

  1. siti hajar

    saya dah baca buku kerna syurga bukan percuma 1 dan 2..berulang bacašŸ˜¢buku 3 dan 4 belum lagi,tapi dari luar je dah tau makin byk pengajaran dari buku 4 niyh

  2. siti hajar

    buku KSBP 1,2 sangat tersentuh bila baca..tak menyesal kalau beli..buku KSBP 3,4 lagilah menyentuh bila baca,so x rugi kalau beli semua buku KSBP 1,2,3,4..mmg layak dpt 5 bintang

  3. Aufa Najihah

    Alhamdulilah . buku yang memberi banyak pengajaran

  4. fans

    kalau 1,2,3, je dah bestt apalagi 4 AAAAAAA NAKKKKK

  5. Afiqah Azhar (verified owner)

    Alhamdulillah.. buku KSBP 4 mmg terbaik.. bnyk pengajaran yg diperolehišŸ˜

  6. Nurul

    Walaupun tak dpt pergi pesta buku at least ada pesta buku online. Alhamdulillah

  7. Nabilah binti Azhari (verified owner)

    Buku yang best dan banyak memberi pengajaran šŸ‘

  8. Asilah

    Alhamdulillah seronok sngat buku nii

  9. Salina binti ramli (verified owner)

    Alhamdulillah… Kisah yg diceritakan dlm buku ini dpt beri pengajaran dlm hidup…

  10. Hana (verified owner)

    Saya dah beli KSBP yg pertama kedua dan ketiga. And semestinya saya beli yg keempat sbb novel ni banyak beri pengajaran serta pengalaman kpd saya. Overall novel2 keluaran tarbiah sentap semuanya mmg terbaik

  11. Hana

    Dah baca KSBP 1, 2 & 3. Memang best & bagusnya tak mampu diungkapkan dgn kataĀ²! Sangat membantu dan mampu menyuntik semangat orangĀ² yg nak berhijrah. Cuma satu je yg menjadi persoalan. Kenapa Khai marah sangat pada Miss Aisyah? Bukan Miss Aisyah cuma tampar dia je ke? Takkan sampai macam tu sekali Khai berdendam? Akhirnya membawa mudarat pada diri Khai sendiri.. Apapun, tak sabar nak baca KSBP 4. HarapĀ² dapatlah penjelasan tentang apa yg Miss Aisyah dah buat pada Khai.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
My Cart