Buku Kau Bukan Adiratna

(7 customer reviews)

RM25.00

Buku ini mengisahkan seorang gadis yang bernama Miasara Afiqah, yang diuji dengan kematian kedua ibu bapanya. Setelah itu, kerana tidak redha dengan takdir, tanpa sedar dia di uji Tuhan. Akhirnya, sesuatu di luar jangkaannya terjadi. Dia dapat melihat ajal orang yang rapat dengannya sehinggalah dia diburu oleh sebuah organisasi rahsia.

Out of stock

Official Online Store Sentap Press Sdn Bdn

Setiap tempahan buku di store ini akan disemak satu per satu untuk menjamin kualiti yang istimewa. Jika terdapat sebarang persoalan atau permasalahan pada buku yang ingin ditempah, anda disarankan untuk Whatsapp Chat dengan pihak kami sebelum membuat sebarang tempahan.

Untuk pengeposan hari yang sama, sila buat tempahan sebelum jam 12.00 tengahari setiap hari. (Hanya pada hari berkerja, tidak termasuk hari cuti).

Jika anda ada promo kod kupon diskaun, anda boleh tebus kod kupon tersebut semasa di laman Cart ataupun Checkout.

Inilah keadaan stok di gudang buku kami.

postage isbir

postage isbir

postage isbir

postage isbir

Feedback pembaca buku kami yang membuat tempahan online.

testimoni tarbiah sentap

feedback sentap press

Tempahlah buku pilihan anda hari ini dengan selamat dan dijamin berpuas hati.

Weight 0.445 kg

7 reviews for Buku Kau Bukan Adiratna

  1. Aufa Najihah

    setiap apa yang berlaku itu pasti ada hikmahnya . nikmat yang Allah beri , jangan sia siakan

  2. Nurul Hanisah (verified owner)

    Best sangat

  3. Noridah

    Dah habis baca.Jalan cerita sangat menarik😍Bahagian hujung sangat menyedihkan😭

  4. NURUL SYAZWANI (verified owner)

    Kita perlu sabar dengan apa jua dugaan yang diberi oleh ALLAH subhanahu wataala…Allah uji kita untuk menjadikan diri kita lebih matang…so SABAR ITU ADALAH SEBAHAGIAN DARI IMAN😙😊

  5. rabiyatul

    assalamualaikum ❣
    Saya tak pernah beli lagi buku dari tarbiah sentap sebab tak berkesampaian,tapi saya selalu tengok post dan lagu yang direlease oleh tarbiah sentap.Alhamdulillah,banyak yang saya pelajari lepas mengikuti tarbiah sentap.InShaAllah,kalau ada rezeki dapat promo code,saya nak beli buku ni harini jugak !
    Tak sabar nak baca hehe 😍

  6. Nuruol Balqis binti Mohd (verified owner)

    Buku ni ceritanya sgt menarik

  7. NURUOL BALQIS MOHD (verified owner)

    BYK PENGAJARAN DAN TELADAN YG DIPEROLEHI DR CERITA NI.SANGAT MENARIK DAN BERMANAFAAT

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
My Cart