Buku Izinkan Dia Hadir

#3 Best Seller in Motivasi
(27 customer reviews)

RM30.00 RM27.00

Anda jimat: RM3.00 (10%)

Buku ini telah memuatkan perihal nasihat dan motivasi buat muslimah khususnya, dan pemuda umumnya berkaitan dengan nasihat tentang wanita, jodoh, ikhtilat dan sebagainya. Dalam apa jua nasihat kepada orang lain, sebenarnya nasihat buat diri sendiri adalah yang paling berharga. Inilah pesanan Naufal Isa kepada semua pembacanya berkaitan dengan ujian, husnul khatimah dan sebagainya.

Availability: 40 in stock

Pengeposan Pos Laju

Order sekarang & buku dijangka sampai pada 06 Mar 2021

Official Online Store Sentap Press Sdn Bdn

Setiap tempahan buku di store ini akan disemak satu per satu untuk menjamin kualiti yang istimewa. Jika terdapat sebarang persoalan atau permasalahan pada buku yang ingin ditempah, anda disarankan untuk Whatsapp Chat dengan pihak kami sebelum membuat sebarang tempahan.

Untuk pengeposan hari yang sama, sila buat tempahan sebelum jam 12.00 tengahari setiap hari. (Hanya pada hari berkerja, tidak termasuk hari cuti).

Jika anda ada promo kod kupon diskaun, anda boleh tebus kod kupon tersebut semasa di laman Cart ataupun Checkout.

Inilah keadaan stok di gudang buku kami.

postage isbir

postage isbir

postage isbir

postage isbir

Feedback pembaca buku kami yang membuat tempahan online.

testimoni tarbiah sentap

feedback sentap press

Tempahlah buku pilihan anda hari ini dengan selamat dan dijamin berpuas hati.

Weight 0.23 kg

27 reviews for Buku Izinkan Dia Hadir

  1. Nik ibtisam Darwish

    Sangat cantik 😍 kata kata Yang menyentuh hati ❀️ sy suka sangat buku ni design Pon menarik

  2. Nur majidah madon (verified owner)

    Saya bagi 5 bintang untuk buku, jom sesiapa belum dptkan tu.. mmg kena dapatkan cpt.. pos pun laju je.. πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  3. Ariana Eimani

    Alhamdullilah,bukunya sangat cantik dan saya memang nak buku ini.

  4. Ira

    this book is very interesting and fun to readπŸ‘βœ¨

  5. Fatin Nabeeha Binti Azmi

    Serious saya minat Naufal Isa punya live or kata-kata. I really wish I can have this book for this pesta buku! Sejujurnya, tajuk Izinkan Dia Hadir agak menyentuh hati saya first time saya dengar pasal buku ni <3

  6. Tengku Fatin Syafiqah Binti Tengku Shahrir (verified owner)

    saya bagi 5 bintang untuk buku ni🀩🀩 dan lebih ! banyak isi isi yang menarik dalam buku ni dan saya sangatlah tersentuh ! banyak perkara saya dapat pelajari dan ia menambahkan lebih ilmu pengetahuan kepada saya ! terima kasih tarbiah sentap✨

  7. Raihan Afryna

    Saya Suka apa yang di sampaikan amat bermanfaat..nasihat Dan teguran menang sesuai dengan umat akhir zaman sekarang..Saya Suka Saya Suka….

  8. Nur ‘Atiqah Ayuni Bt Mohd Shahrin

    Alhamdulillah…. sangat berguna

  9. Amna Nafisa

    Alhamdulilah, sangat bermanfaat

  10. Ardini Wardina

    Alhamdulillah , dapat menambah ilmu sedikit sebanyak dengan buku yang sangat menyentuh hati ni ❀️

  11. Ain hazirah

    Alhamdulillah, dapat jugak beli buku ni. Bermanfaat

  12. Nurul Bahiah binti Borhanuddin

    Saya suka sangat dengan buku2 tarbiah sentap.. Banyak dah koleksi tarbiah sentap.. Semuanya menyentuh hati dan membuat kita sentiasa bermotivasi! πŸ€—

  13. Atul (verified owner)

    Dah lama nkkan buku niπŸ₯Ί best sangat!banyak kata2 yg bermanfaat utk kita smua..thankyou!

  14. Nurbadariah

    Alhamdulillah….input dan nasihat dlm buku yg sgt mudah difahami. Mmg bagus utk dimiliki semua org. Moga sukses Naufal. πŸ‘

  15. Nurashikin

    MasyaAllah suka sangat dengan buku ni ya perkongsian yg saya baca sangat memberi impak yg postive. Terima kasih ya

  16. Siti Nu’ur Khadijah binti Mohamad Said

    Assalamualaikum…alhamdulillah done read IZINKAN DIA HADIR by Naufal Isa…Alhamdulillah..banyak sangat ilmu masuk and straight terus ke hati.esp bab ‘crush’….rupa-rupanya banyak sangat yang tersalah laku sebelum ni tapi Allah gerakkan hati untuk beli buku ni dan Alhamdulillah😊sangat-sangat bermanfaat untuk kaum muslimah esp…btw..Jazakumullah buat semua yang terlibat dalam penerbitan buku ni tambah2 abg Naufal lah..moga Allah memasukkan hidayah ke dalam hati2 pembaca…dan semoga abg Naufal dan seluruh warga Tarbiah Sentap mampu buat lebih lagi supaya lebih ramai dapat pegang agama ini dengan lebih sempurna.insha Allah…bittaufiqi wannajah..moga Allah melimpahkan rahmatNya jua buat kamu semua…aamiin.wassalam

  17. Muhammad Arif bin Sodin

    Buku yg hebat dalam meniti kehidupan sebagai remaja

  18. Nurafiqah izzati binti Nordin (verified owner)

    Alhamdulillah buku sampai dalam keadaan yang baik baru baca macam tu je air mata’ mula mengalir😊 best sgt πŸ₯Ί memang recommended untuk beli🀭

  19. Muhammad Syafie

    Buku ni memang best Dan memang bermanfaat untuk dibaca

  20. SITI NUR SHUHADAK BINTI AHMAD SHUKERI .

    Alhamdulillah.. Saya suka buku ini kerana banyak dapat manfaat dan banyak kebaikan dalam buku ini.. Buku ni memang best dan bagi saya semangat. Saya bersyukur sangat2.. Terima kasih.. 😊

  21. Fatin Afifa (verified owner)

    Alhamdulilah dah dapat buku seperti mana yang diorder🀍 tak sabar nk baca buku Biarkan Dia Hadir by Naufal Isa, Semua Terbaik!!!

  22. Nurul Amera Binti Abdul Rashid (verified owner)

    saya suka buku yang memberi motivasi pada diri dan memberi kata-kata semangat dalam melakukan perubahan diri ini. terima kasih kerana hadirkan buku ini..

  23. Aida Natasha Azmi (verified owner)

    Alhamdulillah..dah dapat buku..fast posπŸ‘πŸ» IZINKAN DIA HADIR..perkataan yang amat bererti kepada sesiapa yang mencari ketenangan yang sebenar,mencari kebahagiaan yang abadi, mencari hidayah Allah..banyak sangat mengubah diri ni untuk lebih dekat dengan pencipta😊❀️❀️

  24. A.R (verified owner)

    Alhamdulillah….dh selamat smpai bku nih kat saya ….saya x baca lgi but tgok sinopsis n tajuk pon dah bole tau mmng best bku nihhh… So saya mmng x sabar + excited nk baca bku nih… πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ

  25. A.R (verified owner)

    Alhamdullilah.. Bku nih dh selamat sampai kat saya… Saya blom baca lgi bku nih.. But bila baca sinopsis n tgok tajuk pon dh mmng tau best bku nih… Apatah lgi klu baca kannn… N saya x sabar + excited nk bca bku nih… πŸ™ˆπŸ™ˆ

  26. NUR ATHIRAH NAIM BINTI ZULKIFLI (verified owner)

    Assalamualaikum… Alhamdulillah saya dapat beli buku ni…sebelum ni saya ingatkan saya dah tak dapat nak beli buku ni sebab terlepas pre order naufal dulu…betullah aturan Allah itu sangat cantik…sekarang saya masih menunggu buku saya sampai…tak sabar nak baca buku ni…saya harap buku ini akan memberi kesan positif kepada saya dan memberi semangat untuk saya terus tabah mengharungi segala rintangan hidup ini. Saya sangat suka dengan tajuk dan kulit depan buku ini…semoga penulis buku ini sentiasa diberkati Allah dan dipermudahkn segala urusan…Terima kasih kerana telah menulis buku ini…Saya juga nak ucapan terima kasih kepada team yang telah menguruskan tempahan saya…Moga Allah permudahkan segala urusan kalian…πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  27. AINUL HUDA BINTI MOHAMAD ZAKI (verified owner)

    Assalamualaikum.. Saya nak ucapkan ribuan terima kasih kpd pihak tarbiah sentap kerana memberi peluang untuk Saya beli buku izinkan dia hadir yg ditulis oleh naufal isa dan juga biarkan dia pergi oleh irwan fariz.. Saya harap buku ini dpt memberi banyak manfaat kpd Saya dan dapat memberi semangat untuk Saya teruskan perjalanan hidup dengan lebih baik..

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
My Cart