Buku Ajari Aku Tinggalkan Maksiat

(13 customer reviews)

RM27.00

Buku ini merungkaikan salah faham terhadap maksiat yang ramai menganggapnya sekadar dosa besar dan apa-apa perkara yang berkaitan dengan seksual. Selain itu, buku ini juga membahaskan sebahagian maksiat yang dilakukan oleh remaja seperti ketagihan video lucah, lgbt, terlanjur, masalah aqidah, tak solat, dan sebagainya, serta tips penyelesaiannya

Out of stock

Official Online Store Sentap Press Sdn Bdn

Setiap tempahan buku di store ini akan disemak satu per satu untuk menjamin kualiti yang istimewa. Jika terdapat sebarang persoalan atau permasalahan pada buku yang ingin ditempah, anda disarankan untuk Whatsapp Chat dengan pihak kami sebelum membuat sebarang tempahan.

Untuk pengeposan hari yang sama, sila buat tempahan sebelum jam 12.00 tengahari setiap hari. (Hanya pada hari berkerja, tidak termasuk hari cuti).

Jika anda ada promo kod kupon diskaun, anda boleh tebus kod kupon tersebut semasa di laman Cart ataupun Checkout.

Inilah keadaan stok di gudang buku kami.

postage isbir

postage isbir

postage isbir

postage isbir

Feedback pembaca buku kami yang membuat tempahan online.

testimoni tarbiah sentap

feedback sentap press

Tempahlah buku pilihan anda hari ini dengan selamat dan dijamin berpuas hati.

Weight 0.445 kg

13 reviews for Buku Ajari Aku Tinggalkan Maksiat

  1. RAIMI QAMARIAH BT SHAFIE (verified owner)

    Tempahan yang mudah dan pengesahan tempahan yang cepat. Maklumat ringkas tentang kandungan buku dinyatakan dengan jelas.

  2. zuhayra irdina

    Alhamdulillah sgt bermanfaat

  3. Mazlina Aida

    Buku tarbiah sentap memang terbaik. Isi kandungan yang mudah difahami dan penghantaran yang pantas.

  4. Sharifah

    Alhamdulillah menarik promo kalini 😍👍🏼

  5. Aqlan Adha

    Alhamdulillah ,😍😍KOMBO kali Nie Sangat MENARIK!!💥💥😆😆😆…BUKU TARBIAH SENTAP nie memang TERBAIK 💥😍

  6. Atiyah

    Saya dah beli promo kali ni. Sangat menarik dan berbaloiii.

  7. Rokhaiyah Binti soha

    INI KALI PERTAMA SAYA AKAN MEMBACA BUKU DARI TARBIAH SEDAP. SETELAH LAMA MENCARI BUKU YANG BOLEH MEMBANTU SAYA MEMBERI MOTIVASI AKHIRNYA SAYA JUMPA DI TARBIAH SENTAP. PENULIS YANG TERNAMA, ISI YANG PADAT DAN SANGAT BERGUNA.

  8. Hadina/Fatihah Suhaili (verified owner)

    Buku keluaran TS tak pernah mengecewakan para pembacanya , buku ini sangat memberi pencerahan , penghantaran juga pantas ke borneo

  9. Aini aqilah

    Best sangat buku ni. Memang membantu utk berhijrah ! Recommended,worth your money !

  10. Aini aqilah

    Best sangat buku motivasi daripada tarbiah sentap ! alhamdulillah memang sangat membantu.

  11. Nurfatin

    Alhamdulillah, finally dpat jgak beli buku ustaz adnin, tak sabar nak baca

  12. Nurul Aida Nabilah (verified owner)

    alhamdulillah..sekarang saya dah dapat faham serba sedikit konsep maksiat yang sebenarnya..ruapanya luas juga konsep maksiat ini. bertuah saya sebab Allah gerakkan hati untuk beli buku ini. semoga buku ini menjadi asbab untuk saya berubah menjadi lebih baik lagi..aamiin

  13. Nurul Aida Nabilah (verified owner)

    alhamdulillah..buku ini sangat bermanfaat. saya baru faham besar rupanya skop maksiat ini. bertuah saya sebab Allah dah gerakkan hati saya untuk beli buku ini. btw, penghantaran juga pantas..terima kasih pihak ts

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
My Cart