Buku Ajari Aku Mencintai Tuhan

(11 customer reviews)

RM20.00

Anda jimat: RM5.00 (20%)

Penulisan ringkas, padat dan santai ini adalah berkisarkan TAUBAT sebenar yang memungkinkan untuk kita kembali kepada FITRAH SEMULA. Suci bersih tiada noda. Terhasil lah buku AJARI AKU MENCINTAI TUHAN ini untuk saya sendiri dan korang semua. Moga Allah memudahkan dan merahmati kita semua untuk kita sama2 menggapai cinta-Nya.

Availability: 61 in stock

Pengeposan Pos Laju

Order sekarang & buku dijangka sampai pada 18 Apr 2021

Official Online Store Sentap Press Sdn Bdn

Setiap tempahan buku di store ini akan disemak satu per satu untuk menjamin kualiti yang istimewa. Jika terdapat sebarang persoalan atau permasalahan pada buku yang ingin ditempah, anda disarankan untuk Whatsapp Chat dengan pihak kami sebelum membuat sebarang tempahan.

Untuk pengeposan hari yang sama, sila buat tempahan sebelum jam 12.00 tengahari setiap hari. (Hanya pada hari berkerja, tidak termasuk hari cuti).

Jika anda ada promo kod kupon diskaun, anda boleh tebus kod kupon tersebut semasa di laman Cart ataupun Checkout.

Inilah keadaan stok di gudang buku kami.

postage isbir

postage isbir

postage isbir

postage isbir

Feedback pembaca buku kami yang membuat tempahan online.

testimoni tarbiah sentap

feedback sentap press

Tempahlah buku pilihan anda hari ini dengan selamat dan dijamin berpuas hati.

Weight 0.32 kg

11 reviews for Buku Ajari Aku Mencintai Tuhan

  1. Nur farhanah binti nor rozi (verified owner)

    Assalamualaikum…alhamdulillah buku ni baru je sampai beberapa hari yg lalu….excited sngt nak vacr mse mula2 beli tu sebab perkongsian mase live tu buat saya tertarik sngt2…baru je beli bace bab 1 rasa mcm bnyi sngt ilmu yg dpt..jadi serius semua kene bace untuk menaikkan hatic kita supaya mencintai Allah .insyaAllah…tak rugi pun spent duit untuk buku bermanfaat🤗..Akhir sekali selamat membaca!

  2. Fatin Nabeeha Binti Azmi

    Alhamdulillah, dah lama sebenarnya buku ni sampai tapi bru terdetik nak tinggal review sebab this book really is a must buy! My fav part is yang Cinta Rasulullah and memang buat saya rasa yang saya memang kena kenal Nabi saya dengan lebih mendalam😌

  3. Nabilah binti Azhari (verified owner)

    Buku dah sampai, sangat best dan banyak memberi pengajaran 👍

  4. Muhammad Irfan Bin Nasir Khan

    Alhamdulilah, dah lama saya tertarik untuk beli buku ni, buku ni memang terbaik banyak beri kita pengajaran

  5. Siti Nur Afiqah binti Anuar

    alhamdulillah kerana masih diberi kesempatan untuk membaca buku-buku yang penuh dengan pengajaran. buku ini ajari kita bagaimana cara mencintai Allah dan kekasihNya. dalam tidak sedar air mata mengalir mengingatkan dosa yang dilakukan.semoga Allah ampunkan kesalahan dan dosa kita semua. amin

  6. QAMARUSYDI IQHWAN (verified owner)

    alhamdulillah…dah lama saya idamkan buku dari syed ni…sekarang bukan senang nak cari buku ini sebab buku ni dah lama publish dan byk sangat sambutan…senang cerita…buku ni laris sgt sampaikan saya x sempat nk beli…terima kasih TS kerana mengada PBOTS ini bg memudahkan saya utk dapat buku yang saya dah lama idamkan

  7. Harisma

    Bila baca tajuknya saje hati dah mula tertarik.inilah yg aku cari dalam hidup sesuatu yg penting tapi semakin jauh.cinta yg hakiki tak sabar nak baca.bilalh nak sampai gembira gila2 dah ni

  8. Nur Aini Mastura binti Abdul Ghani (verified owner)

    Assalamualaikum, Alhamdulillah dapat beli buku penulisan ustaz Syed…tengok tajuk buku saja membuatkan saya tertarik, niat nak berubah itu ada tapi mungkin kurang sokongan dari sekeliling… insyaallah dengan izin buku ajari aku mencintai Tuhan ini menjadi asbab untuk saya terus istiqamah . insyaallah amin…doakan saya 🙂

  9. Aqlan Adha

    Assalamualaikum….dh lama dh idamkan buku sebab belum pernah ada koleksi buku Ustaz Syed nie…haa,,bila nak tengok tajuk buku nie…saya Rasa Tertarik…..nk beli buku nie

  10. Aqlan

    Assalamualaikum….dh lama dh idamkan buku sebab belum pernah ada koleksi buku Ustaz Syed nie…haa,,bila nak tengok tajuk buku nie…saya Rasa Tertarik…..nk beli buku nie

  11. NUR SAHIRA LIYANA BINTI ROSLI (verified owner)

    Really recommended 👍🏻
    Masha Allah buku yg sgt bermanfaat. Tahniah buat penulis & pihak TS, servis terbaik & penghantaran yg cepat.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
My Cart